top of page

Trouwen in de hitte? No worries, wij hebben het onder controle!

Hey daar, lovebirds! Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Nu, laten we eerlijk zijn, trouwen in de zomer kan geweldig zijn, maar als de temperaturen de pan uitrijzen, kan het ook behoorlijk uitdagend worden. Geen zorgen! Ik sta voor jullie klaar met wat tips om het hoofd koel te houden tijdens jullie trouwdag in de brandende hitte. Dus zet die zonnebril op, neem een verfrissend drankje en lees verder!

  1. Schaduw, de redder in nood: Een essentieel element om te overleven in de zomerse hitte is schaduw. Niet alleen voor jullie, maar ook voor de arme fotograaf die jullie prachtige momenten vastlegt. Een bruiloftsshoot onder de brandende zon kan een uitdaging zijn, dus zorg ervoor dat er schaduwrijke plekken beschikbaar zijn. Denk aan prachtige bomen, parasols of zelfs een stijlvol prieel. Schaduw geeft niet alleen verkoeling, maar zorgt ook voor geweldige foto's zonder ongemakkelijke zweetplekken!

  2. Kleinigheden die het verschil maken: Laten we creatief zijn en leuke kleinigheden regelen om de hitte draaglijker te maken. Denk aan waaiers met jullie initialen of bruiloftsdatum erop. Deze kunnen worden uitgedeeld aan gasten om verkoeling te bieden tijdens de ceremonie of receptie. Vergeet niet om ook wat watersproeiers te plaatsen op strategische plekken, zodat iedereen af en toe kan afkoelen. Deze speelse details zullen zeker gewaardeerd worden door jullie gasten!

  3. Hydratatie, de sleutel tot geluk: Tijdens een hete zomerdag is het van cruciaal belang om voldoende te drinken. En nee, ik bedoel niet alleen alcohol. Zorg ervoor dat er op verschillende locaties koelwaterstations zijn met verfrissende drankjes, zoals water, vruchtensappen en ijsthee. Denk ook aan verfrissende mocktails met exotische smaken om de dorst van jullie gasten te lessen. Blijf gehydrateerd en geniet van de liefde!

  4. Doe rustig aan en smeer je in: In de hitte is het belangrijk om rustig aan te doen en jezelf niet te overbelasten. Zorg ervoor dat jullie voldoende pauzes nemen om te ontspannen en af te koelen. Neem wat tijd voor jullie zelf, weg van de festiviteiten, om even op adem te komen. En vergeet vooral niet om jezelf en jullie gasten royaal in te smeren met zonnebrandcrème. Niets kan een zomerbruiloft verpesten als zonnebrand!

Dus daar heb je het, lieve bruid en bruidegom. Met deze tips zijn jullie klaar om te schitteren op jullie zomerbruiloft, zelfs als de temperaturen stijgen. Zorg voor schaduw, regel leuke kleinigheden, drink voldoende (geen alcohol) en vergeet niet jezelf in te smeren. Geniet van deze bijzondere dag en maak er een onvergetelijke viering van!


Veel liefde en frisse wind,

Emily


Comments


bottom of page