top of page

CONTACT

Hey, wil je even kletsen? Laten we beginnen met een videobel-afspraak van 30 minuten om elkaar een beetje te leren kennen en te kijken of we een klik hebben!

Heb je een andere vraag over een lifestyle shoot of je bruiloft? 

Vul onderstaand contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

LOCATIE

BUDEL, NB

NEDERLAND

TELEFOON

SOCIAL MEDIA

 • Facebook
 • Instagram
DSC02397.jpg

FAQ

frequently asked questions

 • Welke kleding kan ik het beste dragen tijdens een fotoshoot?
  Waar je je goed in voelt! Maar, ik geef wel altijd als tip mee: vermijd drukke printjes of logo's. Natuurlijke tinten werken vaak het fijnst, in combinatie met mijn bewerkinsstijl: (bordeaux)rood, bruin, beige, zwart, wit, ..
 • Hoeveel foto's krijg ik?
  Het aantal foto's dat ik meelever staat genoteerd bij het type shoot die ik aanbied. Uiteraard is het bijkopen van foto's mogelijk! Bij een trouwshoot heb ik geen vast aantal foto's, hangt ook heel erg af van de dag en de omgeving. Maar wees gerust, je zal niks tekort komen!
 • Hoe ver ga je in het bewerken?
  Ik bewerk de foto's in mijn gebruikelijke stijl, zoals in mijn portfolio te zien. Het enige wat ik weg werk zijn eventueel pukkels (in geval van ernstige acné,bijvoorbeeld) of krassen, blauwe plekken, etc. In het geval van acné doe ik het in overleg, ik wil het liefst dat iedereen zichzelf is en kan blijven zijn, maar mocht de persoon zich fijner voelen bij een gladder gezicht, doe ik dat met alle liefde. En ik haal eventueel storende factoren in de foto weg, bijvoorbeeld prullenbakken of auto's of een persoon op de achtergrond.
 • Ga je ook onder 6 uur trouwfotografie?
  Dat kan zeker! Je mag me altijd een berichtje sturen met het aantal uren die je wil, dan stuur ik je een offerte op maat.
 • Wat als je ziek bent?
  Als ik ziek word vlak voor een 'gewone' shoot, kunnen we de datum altijd, uiteraard kosteloos, verzetten. Mocht het voorvallen bij een bruiloft, kan ik altijd beroep doen op mijn mede trouwfotografen. Ik doe er in ieder geval alles aan om een vervanging te zoeken!
 • Wat als je camera kapot gaat?
  Dan zou ik dat heel vervelend vinden, en waarschijnlijk even huilen. Ik heb gelukkig altijd 2 camera's bij. Dus maak je maar geen zorgen!

Lifestyle

bottom of page