top of page

EHBV! (Eerste Hulp Bij Verloving)

Jullie hebben besloten om de sprong te wagen en te trouwen! Maar voordat jullie de champagneflessen ontkurken en beginnen te juichen, moet er een belangrijk aspect van jullie trouwdag worden besproken: de trouwfotograaf.

Nu weet ik wat jullie denken, "Oh, dat is eenvoudig. We vinden gewoon iemand die ons vastlegt terwijl we ons beste leven leven." Maar helaas, het is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het vinden van de juiste trouwfotograaf kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen.

Dus hier zijn enkele tips om jullie te helpen bij het vinden van jullie perfecte match in trouwfotografie:  1. Begin vroeg: De beste trouwfotografen hebben vaak een druk schema. Begin dus zo vroeg mogelijk met zoeken, zodat je genoeg tijd hebt om verschillende opties te bekijken en contact te leggen met potentiële kandidaten.

  2. Bekijk hun portfolio: Zorg ervoor dat je het portfolio van de fotograaf grondig bekijkt. Hierdoor krijg je een idee van hun stijl en of dit past bij jullie visie.

  3. Check de reviews: Lees de reviews van voorgaande klanten en bekijk eventueel hun foto's om te zien of ze echt tevreden waren met het werk van de fotograaf.

  4. Neem de tijd om te praten: Plan een ontmoeting in met de fotograaf voordat je hem of haar boekt. Dit geeft jullie de kans om elkaar te leren kennen en te bespreken wat jullie verwachten.

  5. Wees eerlijk: Vertel de fotograaf wat jullie willen en verwachten. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van jullie wensen en stelt de fotograaf in staat om zich volledig te concentreren op jullie belangrijkste momenten.


Ben je op zoek naar een trouwfotograaf die échte emoties en de kleinste details van jullie speciale dag vastlegt? Dan ben je bij mij, Emily Parry Fotografie, aan het juiste adres! Als ervaren trouwfotograaf ben ik gefascineerd door het vastleggen van échte emoties en momenten die jullie nooit zullen vergeten. Bij mij hoeven jullie je geen zorgen te maken over de camera, want ik zorg ervoor dat jullie er altijd prachtig uitzien. Ik ga voor spontane, ongedwongen foto's die jullie liefdesverhaal op de meest authentieke manier vastleggen. Dus als je op zoek bent naar een trouwfotograaf die de ware essentie van jullie trouwdag kan vastleggen, neem dan gerust contact met mij op!
Comments


bottom of page