top of page

DO's & DON'Ts bij trouwfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en de voorbereidingen zijn in volle gang. Eén van de belangrijkste aspecten van jullie trouwdag is natuurlijk de fotografie. Om ervoor te zorgen dat jullie prachtige en onvergetelijke foto's krijgen, zijn hier een paar do's en don'ts voor de trouwfotografie.


Do's:

  • Neem de tijd om de juiste trouwfotograaf te kiezen. Bekijk verschillende portfolio's en reviews om er zeker van te zijn dat jullie een fotograaf vinden die past bij jullie stijl en visie.

  • Bespreek jullie verwachtingen met de fotograaf. Leg uit welke momenten jullie graag willen vastleggen en welke foto's belangrijk voor jullie zijn.

  • Wees jezelf! Zorg ervoor dat jullie je op jullie gemak voelen tijdens de fotoshoot, want dit zal resulteren in prachtige en natuurlijke foto's.

  • Denk na over de locatie en het tijdstip van de fotoshoot. Zorg ervoor dat jullie voldoende tijd hebben om de foto's te maken en dat de locatie past bij de stijl die jullie willen.

Don'ts:

  • Forceer glimlachen en poses. Het is belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn en dat de foto's natuurlijk aanvoelen.

  • Vergeet niet om te ontspannen. Het is jullie grote dag, dus geniet ervan en maak je geen zorgen over de camera.

  • Laat jullie mobiele telefoon thuis tijdens de fotoshoot. Dit zorgt voor minder afleiding en jullie kunnen je volledig richten op de shoot.

  • Vergeet niet om te genieten van de kleine momenten. Soms zijn de meest spontane momenten de meest waardevolle en mooie foto's.


En nu, het is tijd voor een schaamteloze zelfpromotie. Als jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf die de essentie van jullie liefdesverhaal kan vastleggen, dan ben ik jullie fotograaf! Ik ben Emily, een gepassioneerde trouwfotograaf die houdt van het vastleggen van spontane, ongedwongen foto's. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen voor de camera en dat jullie prachtige, onvergetelijke foto's krijgen van jullie speciale dag. Neem gerust een kijkje op mijn website om meer te weten te komen over mijn werk en neem contact op als jullie vragen hebben of meer informatie willen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en jullie liefdesverhaal vast te leggen!
Комментарии


bottom of page