EPP_9907.jpg
Klik hier!

Download nu mijn trouwbrochure 2021!

Jullie grote dag...

Het is eindelijk zover! Jullie gaan volmondig "JA!" tegen elkaar zeggen en gaan een gelukkig rest van jullie leven samen tegemoet!

Er moet nog zoveel geregeld worden! Een jurk, een pak, locatie, catering, jurken voor de bruidsmeisjes, bloemen... En.. Een fotograaf! Laat ik jullie bij dat laatste nu nét goed kunnen helpen!

Met mijn enthousiasme en goede dosis humor, ga ik met alle liefde met jullie mee tijdens jullie grote dag. Samen gaan we er een geweldige dag van maken! Jullie hoeven zich nergens druk om te maken, ik leg de belangrijke momenten en details voor altijd voor jullie vast. Zo kunnen jullie de rest van jullie leven genieten van de mooie foto's van jullie bruiloft.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we kijken wat de wensen zijn en hoe ik daar als fotograaf een rol bij kan spelen. In grove lijnen kunnen we samen de dag gaan schetsen: wat mag absoluut niet missen in het fotoalbum en wanneer zijn de belangrijkste fotomomenten?

Het belangrijkste voor mij is dat iedereen op de bruiloft zichzelf kan zijn, zonder bang te zijn dat ze raar op een foto staan. In mijn rol ben ik daarom als het ware op de achtergrond om de juiste momenten te pakken. Ik ben heel benaderbaar en gemakkelijk in de omgang, dus aan bijna elke situatie valt een mouw te passen.

♡ 6 uur trouwfotografie
♡ Kennismakingsgesprek
♡ Persoonlijke online gallery
♡ Fotoalbum
♡ 8 uur trouwfotografie
♡ Kennismakingsgesprek
♡ Persoonlijke online gallery
♡ Fotoalbum
♡ 10 uur trouwfotografie
♡ Kennismakingsgesprek
♡ Persoonlijke online gallery
♡ Fotoalbum
♡ 12 uur trouwfotografie
♡ Kennismakingsgesprek
♡ Persoonlijke online gallery
♡ Fotoalbum

Net zo enthousiast als ik?

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen!

Bedankt voor je berichtje! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

(Mocht je na enkele dagen nog geen reactie ontvangen hebben, controleer je spambox!)