Dit is mijn verhaal.

Mijn naam is Emily, ik woon sinds 4 jaar in Asten, Noord-Brabant.

De liefde voor fotografie begon al erg vroeg bij mij. Ik geloof dat mijn eerste 'gelukte' foto is gemaakt toen ik een jaar of 4 was. Wel een hilarische foto, want ik maakte een foto van mijn ouders en je ziet de stress op mijn moeder's gezicht omdat ik in mijn eentje de camera vast heb.

Ik ging vroeger niet weg zonder mijn kleine compact cameraatje en had na een feestje wel 300 foto's te tonen! Toen ik 20 werd, gaf ik mijzelf mijn eerste DSLR cadeau, omdat ik er toch echt een keer iets mee wilde gaan doen. Ik heb toen van mijn moeder een basiscursus fotografie gekregen. Toen mijn foto's tijdens die cursus als voorbeeld werden gebruikt voor de hele 'klas', begon het echt te kriebelen. Ik wilde meer!

In 2015 leerde ik mijn huidige vriend kennen en verhuisde ik naar Asten. Mijn vriend zat in een band en ze hadden voor een van hun optredens gevraagd of ik wat foto's kon maken. Leuk! Al snel raakte ik helemaal verslaafd aan concertfotografie en is dit ook mijn allergrootste hobby geworden! Ik fotografeer gemiddeld 3 concerten per week. Het is echt mijn passie.

Na een tijdje concerten fotograferen, werd ik door de zanger van één van de bands die ik voor mijn lens heb gehad gevraagd of ik ook zijn bruiloft wilde vastleggen, omdat hij zo'n fan was van mijn foto's. Graag! Ik had het nog nooit gedaan maar ik was er wel heel erg benieuwd naar. Zo gezegd, zo gedaan. Ik vond het fantastisch! Een hele andere tak van sport dan de concerten die ik gewend was, maar niet minder leuk!

Dus ga je binnenkort trouwen, krijg je een kindje of wil je met je vriend(innen) op de foto? Ik ga graag met je mee!

“Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like.”