INVESTERING

Bij het maken van trouwfoto's komt stiekem veel meer kijken dan je in eerste instantie misschien zou denken. Ik zal bijvoorbeeld tijdens het fotograferen niet alleen bezig zijn met het maken van mooie foto's, maar ook zorgen dat de sfeer van je bruiloft vastgelegd word zoals hij is. Daarbij hoef je geen zorgen te maken of je er wel of niet mooi op staat, want ook daar daar zorg ik voor! 

*Standaard fotoalbum: 30x20 met 26 pagina's

Heb je vragen? Of wil je kijken of jullie datum nog beschikbaar is?

arrow&v

Bedankt voor je bericht!

Mocht je over enkele dagen nog geen reactie van mij hebben ontvangen, check even de spam-box!

LIEVE WOORDEN

LIEVE WOORDEN

© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Vincent & Ilona 10.09.2021 - Aankleden & First Look 26
© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Vincent & Ilona 10.09.2021 - Ceremonie 564.jpg
"Toen onze fotograaf annuleerde moesten we hals over kop op zoek naar een andere fotograaf voor onze bruiloft. Toen vonden we Emily. Haar stijl foto's sprak ons meteen aan en na het eerste contact waren we verkocht. Emily is lief, begripvol, barst van de humor en past naadloos bij ons. Ze heeft ons begeleid in haar manier van werken, heeft ons geholpen als we geen creativiteit hadden en maakte onze speciale momenten nog meer onvergetelijk. Wij hadden geen fotograaf, maar wij hadden een vriendin met een camera. Ook haar samenwerking met onze videograaf was meteen een succes. Wij zijn ervan overtuigd dat onze speciale dag een grote "punt op de i" had gemist als we Emily niet gekozen hadden.
We hopen in de toekomst nog vaker redenen te hebben om Emily als fotograaf te hebben en ik zou haar direct aanraden aan eenieder die een fotograaf zoekt."
Vincent & Ilona

September 2021