top of page
© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Lennard & Marieke - Ceremonie 79.jpg

JULLIE GROTE DAG

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! 

Het plannen kan beginnen (of is al begonnen). Veel hè, wat er bij komt kijken? Het uitzoeken van de perfecte jurk, het perfecte pak, de locatie, bloemen, catering, noem maar op!

Hier hoort natuurlijk ook een trouwfotograaf bij. Je bent natuurlijk niet voor niets op deze pagina terecht gekomen! Met mijn lifestyle visie leg ik jullie prachtige dag met alle liefde vast, zoals hij ook echt is. Geen geposeerde momenten of statische portretten (op de paar must-haves na, natuurlijk!). Ik ben een sucker voor emotie en zoek deze daarom ook graag op, zowel de blije, liefdevolle als de misschien wel verdrietige momenten. Met mijn warme, romantische, bohemian-ish bewerkingsstijl maak ik de dag helemaal compleet tot een mooie tastbare herinnering die jullie levenslang met jullie mee kunnen nemen.

© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Vincent & Ilona 10.09.2021 - Ceremonie 564.jpg

WAAR TE BEGINNEN?

First steps

1

CHECK OF JE DATUM NOG VRIJ IS

Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is! Begin hier op tijd aan, last-minute een trouwfotograaf zoeken is geen pretje! Meeste bruidsparen boeken zo'n jaar van te voren hun fotograaf.

2

KENNISMAKEN

Samen plannen we een moment in waarop we met een kop thee (ik lust geen koffie) om de tafel gaan zitten, of via videobellen kennis met elkaar maken.

Ook al maakt een fotograaf de mooiste beelden, de klik is het allerbelangrijkste. Ik loop namelijk de hele dag met jullie mee, ben bij jullie meest intieme momenten. Als jullie geen klik met mij voelen, moeten jullie niet voor mij kiezen! Hetzelfde geldt uiteraard ook voor mij, als ik de klik niet voel, lukt het mij ook moeilijk om met volle passie de dag vast te leggen.

3

KEUZE MAKEN EN VASTLEGGEN

Nu is het tijd om een keuze te maken! Is de keuze op mij gevallen? Super leuk! Ik ga het nodige regelen om jullie datum officieel vast te zetten in mijn agenda. Kiezen jullie toch liever voor een andere fotograaf? Even goede vrienden! Ik stel het alleen wel op prijs als jullie dat even laten weten 

WHAT'S NEXT?

Let's rock your wedding day!

BEPAAL WAT JULLIE WILLEN

Willen jullie foto's vanaf het aankleedmoment of hebben jullie pas behoefte aan een fotograaf op het moment van de ceremonie? De keuze is helemaal aan jullie! Uiteraard help ik jullie hierbij als jullie er niet helemaal uit komen.

PLANNEN, PLANNEN, PLANNEN.

Fotograaf geboekt, check! Nu is het aan jullie om verder te gaan met het plannen van jullie grote dag. Ik blijf beschikbaar voor jullie vragen en twijfels. Ik help jullie graag mee waar ik kan! 

MAAR VOORAL.. ENJOY!

© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Jessie & Marco - Aankleden 072.jpg

Geniet met volle teugen van een van de mooiste dagen van jullie leven! Laat het vastleggen van alle momenten maar lekker aan mij over! Maak je niet druk om hoe je eruit ziet, ik zorg ervoor dat jullie er prachtig op komen te staan.

NA DE BRUILOFT

Wow! Is it over already?

PREVIEW

Ik probeer binnen een paar dagen, maar binnen één week na de bruiloft ontvangen jullie van mij een preview. Dit is een kleine selectie, zo'n 20 - 50 foto's van jullie bruiloft. 

PERSOONLIJKE ONLINE GALLERY

ALBUM

LUXE ALBUM

Uiteraard is het album volledig bespreekbaar! Wil je toch een maatje groter? Of met een prachtige foto op de voorkant in plexiglas? Laat het me weten en dan pas ik deze voor je aan! Let op: dit brengt extra kosten met zich mee.

DSC02530-2.jpg

In dezelfde gallery waar jullie de preview hebben ontvangen, komen later ook de rest van de foto's bij te staan. Deze gallery blijft 3 maanden online staan en kunnen jullie vrij delen met familie en vrienden. Ook hebben jullie de mogelijkheid om alle foto's in hoge resolutie te downloaden.

En om het allemaal mooi af te maken krijgen jullie van mij een standaard fotoalbum cadeau! Deze is 21x21cm en heeft 26 pagina's. Ik laat aan jullie de keuze welke foto's absoluut in het album moeten en de rest vul ik bij naar eigen inzicht. 

- STANDAARD ALBUM -
21x21

DSC02380.jpg

- LUXE ALBUM - 30x30

DSC02383.jpg

Wat zeggen anderen?

"LIEF, BEGRIPVOL EN BARST VAN DE HUMOR!"

"Toen onze fotograaf annuleerde moesten we hals over kop op zoek naar een andere fotograaf voor onze bruiloft. Toen vonden we Emily. Haar stijl foto's sprak ons meteen aan en na het eerste contact waren we verkocht. Emily is lief, begripvol, barst van de humor en past naadloos bij ons. Ze heeft ons begeleid in haar manier van werken, heeft ons geholpen als we geen creativiteit hadden en maakte onze speciale momenten nog meer onvergetelijk. Wij hadden geen fotograaf, maar wij hadden een vriendin met een camera. Ook haar samenwerking met onze videograaf was meteen een succes. Wij zijn ervan overtuigd dat onze speciale dag een grote "punt op de i" had gemist als we Emily niet gekozen hadden.
We hopen in de toekomst nog vaker redenen te hebben om Emily als fotograaf te hebben en ik zou haar direct aanraden aan eenieder die een fotograaf zoekt."

© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Vincent & Ilona 10.09.2021 - Aankleden & First Look 26
© Emily Parry Fotografie - Bruiloft Vincent & Ilona 10.09.2021 - Ceremonie 564.jpg

- VINCENT & ILONA

bottom of page